PLAATHOUDERS

De voor België bestemde EU-nummerplaathouders zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit in de massa gekleurd zwart PVC. De nummerplaat wordt er bovenop gevezen zodat er geen kaderrand te zien is. Onderaan springt de reclameboord eronder uit. Alle houders sluiten perfect aan op uw wagen / bestelwagen / vrachtwagen.

Afmetingen: 51.8 x 12.6 x 1.1 cm

Gewicht: 120 gram

MONTAGE

Al onze plaathouders zijn eenvoudig te monteren. Ze zijn robust en hebben meerdere bevestigingspunten. Er worden per plaathouder steeds 4 vijzen meegeleverd welke u met een kruisschroevendraaier (niet meegeleverd) bevestigd.

OPDRUK

Opdruk is standaard in het lettertype Futura Bold. Indien u het wenst kan uw logo / embleem gedrukt worden of zelfs een ander lettertype gebruikt worden, gelieve dit dan te communiceren via info@plaathouder.com

Opdruk in full color is geen meerprijs en is steeds UV-bestendig en slijtvast.

Wenst u een specifieke kleur, gelieve dan de gewenste onderstaand kleurcode te vermelden bij uw bestelling.

EIGEN LOGO ?

Een eigen logo of specifieke kleur / lettertype ? Ja, het kan. Neem contact met ons op en we maken een ontwerp op maat. Hou er alleen rekening mee dat té fijne tekst moeilijk leesbaar wordt. Ook hier geldt: hoe simpeler, hoe beter.

PRIJZEN

Een overzicht van de prijzen krijg je te zien nadat je op de homepage je gewenste tekst hebt ingevoerd en op ‘bestel deze plaathouder’ hebt gedrukt.

  • bij bestelling 1 stuk : 19,99 Euro
  • bij bestelling vanaf 5 stuks : 18,99 Euro / stuk
  • bij bestelling vanaf 10 stuks : 17,99 Euro / stuk
  • bij bestelling vanaf 30 stuks : 14,99 Euro / stuk
  • bij bestelling vanaf 60 stuks : 11,99 Euro / stuk
  • Bij bestelling vanaf 100 stuks: prijs op aanvraag

Prijzen zijn steeds inclusief BTW 21% en ongeacht hoeveel verschillende versies per bestelling.

VERZENDING

Verzendingen gebeuren steeds in aangepaste verpakking. De plaathouders worden zorgvuldig verpakt en in dozen van Plaathouder.Com verzonden.

In België wordt de aflevering van de producten op het leveringsadres uitgevoerd door B-Post in onderaanneming van Plaathouder.Com. De levering valt onder de algemene voorwaarden van B-Post. Het pakket zal worden aangeboden op het leveringsadres. Indien niemand het pakket in ontvangst kan nemen wordt het in eerste instantie aangeboden bij de rechtstreekse buren. Indien dit ook niet mogelijk blijkt zal de Postbeambte een nota achterlaten in de brievenbus van de klant met de vermelding waar de klant het pakket vanaf de volgende dag kan ophalen. Op deze nota zal ook een termijn staan. Als de klant het pakket niet binnen deze termijn ophaalt wordt het pakket teruggestuurd naar Plaathouder.Com. Alle kosten verbonden met deze procedure vallen ten kosten van de klant.

In Nederland wordt de aflevering van de producten op het leveringsadres uitgevoerd door PostNL in onderaanneming van Plaathouder.Com. De levering valt onder de algemene voorwaarden van PostNL. Het pakket zal worden aangeboden op het leveringsadres. Indien niemand het pakket in ontvangst kan nemen wordt het in eerste instantie aangeboden bij de rechtstreekse buren. Indien dit ook niet mogelijk blijkt zal de Postbeambte een nota achterlaten in de brievenbus van de klant met de vermelding waar de klant het pakket vanaf de volgende dag kan ophalen. Op deze nota zal ook een termijn staan. Als de klant het pakket niet binnen deze termijn ophaalt wordt het pakket teruggestuurd naar Plaathouder.Com. Alle kosten verbonden met deze procedure vallen ten kosten van de klant.

De leveringstermijn is standaard 10 werkdagen na bevestiging van uw bestelling, tenzij anders vermeld bij de productbeschrijving.

OPMERKINGEN ?

Hebt u opmerkingen of tips ? Aarzel niet ons ze te bezorgen. We proberen in de mate van het mogelijke zo duidelijk mogelijk te zijn. Hulp / opmerkingen / tips zijn steeds welkom.